Witamy w Restauracji Baltica!

Restauracja Baltica położona jest tuż przy samej plaży i przystani rybackiej w Sopocie. W godzinach 7.00-11.00 w tygodniu oraz w weekendy od 8.00 do 11.00 w naszej restauracji w Sopocie serwowane są przepyszne śniadania w formie bufetu z urozmaiconym asortymentem serów, wędlin, sałatek, własnych wyrobów garmażeryjnych oraz codziennie świeżo pieczonych ciast. W sezonie letnim od godziny 12.00 do godziny 23.00 a w zimowym w godzinach 12.00-22.00 serwowane są dania z karty menu. Do Państwa dyspozycji oddajemy Salę restauracyjną z możliwością zorganizowania przyjęcia dla 50 osób oraz Salę bankietową, gdzie jesteśmy w stanie przyjąć 60 Gości. Istnieją różne możliwości zaadoptowania pomieszczeń. ZAPRASZAMY!

Menu

Nasze restauracyjne menu zawiera propozycję tradycyjnych smaków kuchni międzynarodowej. Menu tworzone jest tak by każdy smakosz znalazł coś dla siebie. Zimą proponujemy dania rozgrzewające podniebienie oraz zmysły, natomiast latem lekkie dania i orzeźwiające drinki. Dbamy również o najmłodszych proponując specjalnie przygotowane dla nich menu. Nasza piwniczka win oraz oferta alkoholi zadowolą adoratorów dobrych trunków. W okresie letnim zapraszamy do spędzania czasu na naszym tarasie, gdzie również serwujemy dania z naszego menu.

 

 SAŁATY I PRZEKĄSKI / SALADS AND APPETIZERS

 Cena

Krewetki w maśle, czosnku i chilli
Shrimps with butter, garlic and chilli

39 PLN

Tatar z łososia z dressingiem jabłkowo musztardowym

Salmon tartar with apple and mustard dressing

25 PLN

Tatar wołowy z bazylią i ostrą papryką
Beef tartar with basil and hot pepper

 

32 PLN

Sałata z grillowanym kurczakiem i dressingiem jogurtowo
- czosnkowym
Salad with grilled chicken and yogurt dressing and garlic

24 PLN

Sałata z serem halloumi vinegrettem z owoców leśnych
Salad with halloumi cheese and field berry vinaigrette

26 PLN

Sałata z marynowaną gruszką, prażonym boczkiem,
orzechami i kaszubskim serem dojrzewającym
Salad with pickled pear, roasted bacon, nuts and
Kashubian matured cheese

24 PLN

Śledź po kaszubsku w śmietanie z jabłkiem, cebulą
i ziemniakami w mundurkach
Kashubian herring in sour cream with apple, onion and
jacket potatoes

20 PLN

ZUPY / SOUPS

 

„Dziadówka” kaszubski żurek na malślance
Kashubian sour soup with buttermilk

15 PLN

Rosół drobiowo-wołowy z makaronem
Chicken and beef broth with pasta

14 PLN

Krem porowy z dorszem
Leek cream soup with cod

16 PLN
 

Chłodnik litewski z gotowanym jajem
Cold beetroot soup with cooked egg

 14 PLN

DANIA GŁÓWNE MIĘSNE / MAINS WITH MEAT

 

Grillowana pierś kurczaka na risotto w sosie agrestowym
i pieczoną młodą marchwią
Grilled chicken breast served on risotto with gooseberry
sauce and roasted young carrots

34 PLN

Rostbef z frytkami, sałatą i sosem berneńskim
Striploin with fries, salad and Bernese sauce

61 PLN

Polędwica wołowa z sosem porto pieczonym ziemniakiem
i bukietem gotowanych jarzyn
Beef tenderloin with port sauce, baked potatoes and
cooked vegetables

69 PLN

Pierś z kaczki z sosem wiśniowym, sałatką z buraków
i pomarańczy, pieczonym jabłkiem puree selerowymi
Duck breast with cherry sauce, beetroot and orange salad,
baked apples and celery puree

41 PLN

Schab z kostką na kapuście po żuławsku z ziemniakami
Boned loin with traditional cabbage from Żuławy and potatoes

29 PLN

DANIA GŁÓWNE RYBNE / MAINS WITH FISH

 

Stek z tuńczyka z sosem pieprzowym na marynowanych
warzywach z frytkami
Tuna steak with pepper sauce, pickled vegetables and fries

59 PLN

Polędwica z dorsza z sosem kaparowym, sałatą
i ziemniakami rosti
Cod loin with caper sauce, salad and rösti potatoes

47 PLN

Turbot z młodymi ziemniakami, pieczonymi pomidorami
koktajlowymi, szparagami i sosem holenderskim
Turbot with young potatoes, baked cherry tomatoes,
asparagus and Hollandaise sauce

59 PLN

Rozeta z halibuta na plackach ziemniaczanych z duszonym
szpinakiem i sosem musztardowo - miodowymy
Halibut with potato pancakes, stewed spinach and
honey and mustard sauce

44 PLN

PASTY / PASTA

 

Pierożki z gęsiną w maśle ziołowym i tartym serem
kaszubskim
Dumplings with goose in herb butter and Kashubian
grated cheese

29 PLN

Tagiatelle z wołowiną i grzybami w aromacie whisky
Tagliatelle with beef and mushrooms in whisky aroma

 

36 PLN

DESERY / DESSERTS

Cena

Jabłecznik z lodami waniliowymi
Apple pie with vanilla ice cream

15 PLN

Tradycyjny krem brulle
Traditional crème brûlée

16 PLN

Lody na bezie z owocami
Meringue with fruits and ice cream

14 PLN

gorace

NAPOJE GORĄCE / HOT DRINKS

 

Kawa biała/czarna

White/black coffee

10 PLN

Kawa bezkofeinowa

White/black decaffeinated coffee

10 PLN

Kawa Espresso 8 PLN 
Kawa Espresso Con Panna

9 PLN

Kawa Double Espresso  12 PLN 
Kawa Cappuccino 12 PLN 
Kawa Latte  14 PLN 
Kawa Latte Macchiato

14 PLN

Kawa mrożona z lodami

Iced coffee with ice cream

16 PLN 

Kawa po irlandzku 

Irish coffee

24 PLN

Gorąca napój czekoladowy

Hot chocolate

12 PLN

Wybór herbat vanilia / earl grey / czarna / miętowa /
orange / zielona / zielona aromatyzowana / owoce leśne
Tea: vanilla, earl grey, black, mint, orange, green, flavoured
green, forest fruits

 12 PLN

zimne

NAPOJE ZIMNE / COLD DRINKS

 Cena
Pepsi 0,2l 6 PLN 
Pepsi Light 0,2l 6 PLN 
Mirinda orange 0,2l  6 PLN
7UP 0,2l
6 PLN 
Schweppes Indian Tonic 0,2l
6 PLN 

Lipton Ice Tea 0,2l

Lemon/Peach/Original Green

6 PLN 

Górska Natura 0,3l

gazowana/niegazowana

5 PLN 
Red Bull 0,25l 10 PLN 

Lemoniada własnego wyrobu 0,3l

Home-made lemonade

12 PLN 

Koktajle owocowe na bazie mleka - wybór smaków u
obsługi

Fruit milkshakes - ask our staff about the flavours

17 PLN

piwo

PIWO / BEER

 
Tyskie (beczka) 0,3l 8 PLN
Tyskie (beczka) 0,5l 10 PLN 
Książęce (butelka) 0,5l  12 PLN 
Lech bezalkoholowy (butelka) 0,33l  8 PLN 
Grolsch (butelka) 0,33l

10 PLN

Cydr Sopocki (butelka) 0,3l

Cydr Sopocki cider 0.3l

9 PLN

soki

SOKI / JUICES

 
Sok ze świeżych owoców 0,2l 16 PLN
Toma Pomarańcza 0,2l 6 PLN 
Toma Grapefruit 0,2l 6 PLN 
Toma Jabłko 0,2l 6 PLN 
Toma Porzeczka 0,2l 6 PLN 
Toma Pomidor 0,2l 6 PLN 

wino

Wino 

 75cl/15cl

Wina domu

 
Coto Mayor Blanco - Hiszpania 90 PLN / 18 PLN
14Secolo Pinot Grigio - Włochy 79 PLN / 18 PLN
140 Secolo Montepulciano - Włochy 79 PLN / 18 PLN
Simple Pinot Noir - Mołdawia 79 PLN / 18 PLN

Wina  musujące

 
Moet & Chandon - Francja 299 PLN 

Ferrari Roso - Włochy 

189 PLN 

Prosecco Da Luca - Włochy 100 PLN / 27 PLN 
Pere Ventura Cava Semi Seco reserva - Hiszpania 79 PLN 

Wina  białe

 
Dopff Gewurztraminer  - Francja 130 PLN
Maycas Del Limari Sumaq Chardonnay Reserva - Chile 120 PLN 
Save Water Riesling Fruity - Niemcy 110 PLN
Srebrna Góra Cuvee Blanc - Polska 110 PLN
Hay Maker Sauvignon Blanc - Nowa Zelandia 109 PLN
Alto Adige pinot Grigio - Włochy 109 PLN

Wina różowe

 
Coto Mayor Rosado - Hiszpania 79 PLN

Wina słodkie i deserowe

 
Sandara Wine Mojito - Hiszpania  89 PLN
Tibilisi Peak Red Semi Sweet - Gruzja  79 PLN / 18 PLN
Tibilisi Peak White Semi Sweet - Gruzja  79 PLN / 18 PLN

Wina czerwone

 
Barbi Brunello Di Montalcino DOCG - Włochy

329 PLN

Degani Amarone Della Valpolicella Classico DOC - Włochy 299 PLN 
Flagstone Writer's Block Pinotage - RPA 139 PLN
Coto Mayor Reserva - Hiszpania

120 PLN

Purcari Freedom  - Mołdawia 129 PLN
Barbi Chianti DOCG - Włochy 109 PLN
Sammarco Primitivo Di Manduria DOP - Włochy 105 PLN
Flagstone Dragon Tree - RPA 99 PLN

 

WÓDKI / VODKA

Cena
Finlandia 40ml 10 PLN

Stumbras 40ml

12 PLN

Wyborowa 40ml 9 PLN
Żołądkowa Gorzka  40ml 8 PLN
Goldwasser 40ml 16 PLN
Soplica smakowa 40ml

8 PLN

COGNAC / BRANDY / KONIAK / BRANDY

 
Hennessy V.S. 40ml 24 PLN
Remy Martin V.S.O.P. 40ml 28 PLN
Remy Martin X.O. 20ml 49 PLN
Stock 84 40ml 14 PLN
Metaxa ***** 40ml

16 PLN

Metaxa ******* 40ml

20 PLN

Likiery

Cena
Kahlua 40ml 14 PLN
Baileys 40ml 14 PLN
Triple Sec 40ml 12 PLN
Malibu 40ml 12 PLN
Passoa 40ml 12 PLN
Amaretto 40ml 16 PLN
Jagermeister 40ml 12 PLN

Rum

 
Bacardi Superior 40ml 14 PLN
Bacardi Black 40ml 15 PLN

Gin

 
Beefeter 40ml 14 PLN
Hendricks 40ml 22 PLN

TEQUILA / TEQUILA

 
Olmeca Blanco 40ml 14 PLN
Olmeca Gold 40ml 16 PLN

Whisky

Cena
Jack Daniels 40ml 18 PLN
Jack  Daniels  Single Barrel 40ml

28 PLN

Chivas Regal  40ml

24 PLN

Jeamson 40ml

18 PLN

Johnnie Walker Black 40ml 22 PLN
Johnnie Walker Gold 40ml

32 PLN

Grants 40ml 14 PLN
Grants 12 40ml 24 PLN
Glenfiddich 12 yrs 40ml

28 PLN

Glenfiddich 18 yrs 40ml

49 PLN

Monkey Shoulder 40ml

22 PLN

WERMUT / APERITIF / VERMOUTH / APERITIF

 
Aperol 40ml 10 PLN
Campari 40ml

14 PLN

Martini Bianco 100ml 14 PLN
Martini Extra Dry 100ml 14 PLN
Martini Rose 100ml 14 PLN
Martini Rosso 100ml 14 PLN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uroczystości

Położenie tuż przy samej plaży w spokojnej okolicy sprawia, iż Restauracja Baltica to idealne miejsce na organizację uroczystości rodzinnej jak i spotkania biznesowego. Mamy możliwość organizacji przyjęcia dla maksymalnie 50 osób a w przypadku tańców dla 40 os. Latem zapraszamy do naszego baru "Na Fali" znajdującego się na plaży, gdzie można zjeść między innymi tradycyjnie smażone ryby z naszego morza, zimą natomiast proponujemy organizację spotkań wigilijnych przy choince ze śpiewem kolęd. 

 

Organizujemy:

wesela, komunie, chrzciny, bankiety, imprezy integracyjne, inne przyjęcia okolicznościowe.

 

Cechuje nas elastyczność oraz indywidualne podejście do każdego Gościa.

 

Menu weselne

 

Menu weselne propozycja 1 - 210PLN/os.

 

 Przystawki - do wyboru:
  • Marynowany łosoś gravlax z mini sałatką i sosem tatarskim
  • Tatar z wołowiny nożem siekany z kaparami, chilli i czerwona cebulą
  • Filecik w orzechowej panierce z rukolą i suszonymi pomidorami
  • Ravioli z kurczaka i krewetek aromatyzowany trawą cytrynową

 

Zupa - do wyboru:
  • Rosół z kury z domowym makaronem
  • Zupa borowikowa z kluskami
  • Krem selerowy ze świeżym łososiem

 

 Danie główne - do wyboru: 
  • Rolada z kurczaka nadziewana szpinakiem, grzybami i serem brie w chrupiącej panierce sezamowej, podana z ryżem jaśminowym i sosem rozmarynowym
  • Łosoś Wellington – w cieście francuskim podany z ratatouille i sosem z białego wermutu
  • Polędwiczka wieprzowa z rusztu, ziemniaczane salardaise z boczkiem, groszkiem i śliwką oraz sosem porto
  • Confit z kaczki podany ziemniakami gratin dauphinois, pieczonym jabłkiem z żurawiną i sosem calvados

 

 Deser - do wyboru
  • Beza z kremem
  • Chantilly i świeżymi truskawkami
  • Panacotta z wanilią i gorącymi wiśniami
  • Mus czekoladowy z sorbetem z czarnych porzeczek i świeżą miętą

 

Stół szwedzki:
  • Bukiet sałat sezonowych i kiełek z prażonymi pestkami dyni
  • Sałatka caprese z pomidorów, świeżej bazylii i oliwy
  • Sałatka z czerwonej fasoli, pieczonego kurczaka i mango
  • Sałatka z sera, ananasa i kukurydzy
  • Półmisek mięs pieczonych: schab, karkówka, boczek, pasztet
  • Deska serów, owoce i bakalie
  • Marynowany łosoś w winie
  • Matiasy w trzech smakach: pesto, tajski i korzenny
  • Pikle i marynaty; pomidory suszone, oliwki marynowane, kapary, korniszony, grzybki
  • Sosy zimne: salsa paprykowa, chrzanowy, sos vierge
  • Pieczywo mieszane

 

Po północy:


Barszcz z pasztecikiem
lub

Zupa gulaszowa z wołowiną, papryką i czerwoną fasolą

 

 

Dodatki do stołu szwedzkiego:

(prosimy o kontakt z Szefem Kuchni)


Pieczony dzik, udziec z dzika, udziec jagnięcy, udziec barani, indyk, szynka wieprzowa, prosiak pieczony na gorąco podany z sosami

 

 

W cenie:

Aperitif- na powitanie wino musującem woda, soki, kawa, herbata, pieczywo

Menu weselne propozycja 2 - 180PLN/os.

 

Przystawki - do wyboru 
  • Tarta z trzech serów z bukietem sałat
  • Tatar ze śledzia z ricottą, chilli świeżą kolendrą
  • Sałatka Caprese z pieczonym filetem kurczaka

 

  Zupa - do wyboru:
  • Rosół z kury z domowym makaronem
  • Krem grzybowy z grzankami
  • Krem pomidorowy z mascarpone

 

 Danie główne - do wyboru
  • Rolada z karkówki z suszoną śliwką i rozmarynem, ciemny sos demi-glas i ziemniaki gratin dauphinois
  • Ballotine z kurczaka ze zielonymi szparagami, sosem maślanym burre blanc i puree selerowym
  • Dorsz pieczony z migdałami podany z ryżem jaśminowym, glazurowanymi warzywami i sosem z wermutu
  • Schab faszerowany kapustą kwaszoną podany z pomidorkiem prowansalskim, sosem kurkowym i ziołowymi ziemniakami

 

Deser - do wyboru:
  • Krem kataloński – deser o smaku pomarańczy i cynamonu
  • Lody z owoców leśnych z sosem czekoladowym i truskawkami
  • Mus kawowy z krokantem karmelowo orzechowym

 

 Stół szwedzki:
  • Bukiet sałat sezonowych i kiełek z prażonymi pestkami dyni
  • Sałatka caprese z pomidorów, świeżej bazylii i oliwy
  • Sałatka z sera, ananasa i kukurydzy
  • Patera wędlin i serów
  • Boczek wędzony ze śliwką
  • Matiasy w trzech smakach: pesto, tajski i korzenny
  • Pikle i marynaty: suszone pomidory, oliwki marynowane, kapary, grzybki, feta i brie w oliwie smakowej
  • Sosy zimne: salsa paprykowa, chrzanowy, sos vierge
  • Pieczywo mieszane

 

 Po północy:

 

Barszcz z pasztecikiem
lub

Zupa gulaszowa z wołowiną, papryką i czerwoną fasolą

 

 

Dodatki do stołu szwedzkiego:

(prosimy o kontakt z Szefem Kuchni)


Pieczony dzik, udziec z dzika, udziec jagnięcy, udziec barani, indyk, szynka wieprzowa, prosiak pieczony na gorąco podany z sosami

 

 

 W cenie:

Aperitif- na powitanie wino musującem woda, soki, kawa, herbata, pieczywo

 

Menu weselne propozycja 3 - 300PLN/os.

 

Przystawki - do wyboru
  • Sashimi z tuńczyka z prażonym sezamem i sałatką z białej rzodkwi
  • Carpacio z łososia marynowanego w grejpfrucie i kardamonie
  • Terina z kaczki z foie gras i pistacjami aromatyzowana koniakem
  • Polędwica wołowa z rusztu ‘rose’ z sałatką z grzybów marynowanych sosem balsamicznym
Zupa - do wyboru
  • Rosół z kaczki z tortellini z grzybami i dynią
  • Krem borowikowy Capppucino
  • Krem Dubarry z kalafiora i oliwą truflową

 

Danie główne - do wyboru:
  • Zraz z wołowiny nadziewany porem i boczkiem podany z opiekanymi ziemniakami, glazurowanymi buraczkami i sosem tymiankowym
  • Pierś kaczki z glazurowanym jabłkiem, gnocchi i sosem pomarańczowym
  • Polędwiczka wieprzowa nadziewana suszonymi pomidorami, grilowany bakłażan z oscypkiem i zielony sos pietruszkowy
  • Duet z sandacza i dzikiego łososia na świeżym szpinaku i białych szparagach z cytrynowym sosem holenderskim

 

Deser - do wyboru:
  • Tarta z gruszek i migdałów z creme fraiche
  • Czekoladowy suflet z gorącym sercem i waniliowym sosem angielskim
  • Delicje z jagód i czekolady z gałką lodów miętowych

 

Stół szwedzki:
  • Bukiet sałat sezonowych i kiełek z prażonymi pestkami dyni
  • Sałatka caprese z pomidorów, świeżej bazylii i oliwy
  • Sałatka z czerwonej fasoli, pieczonego kurczaka i mango
  • Sałatka z sera, ananasa i kukurydzy
  • Patera wędlin
  • Półmisek mięs pieczonych: schab, karkówka, boczek, pasztet
  • Deska serów, owoce i bakalie
  • Terina z sandacza w glonach nori
  • Kaczka faszerowana bakaliami
  • Pieczony schab z winogronami w galarecie
  • Boczek wędzony ze śliwką
  • Marynowany łosoś w winie
  • Matiasy w trzech smakach: pesto, tajski i korzenny
  • Pikle i marynaty: pomidory suszone, oliwki marynowane, kapary, korniszony, grzybki, feta i brie w oliwie smakowej
  • Paluszki grisini z szynką parmeńską
  • Sosy zimne: salsa paprykowa, chrzanowy, sos vierge
  • Pieczywo mieszane
Po północy:

 

Barszcz z pasztecikiem
lub

Zupa gulaszowa z wołowiną, papryką i czerwoną fasolą

 

 

Dodatki do stołu szwedzkiego:

(prosimy o kontakt z Szefem Kuchni)


Pieczony dzik, udziec z dzika, udziec jagnięcy, udziec barani, indyk, szynka wieprzowa, prosiak pieczony na gorąco podany z sosami

 

 

W cenie:

Aperitif- na powitanie wino musującem woda, soki, kawa, herbata, pieczywo

Menu komunijne

Opcja I - 130 zł /osoba + 45 zł kolacja

 

zupy

 

Zupa

 

(jedna do wyboru)

 

 

- Tradycyjny rosół z makaronem i kawałkami kurczaka

 

- Krem pomidorowy z grzankami

 

 

dg

 

Dania główne na półmiskach

 

(2 pozycje do wyboru)

 

 

- Szynka duszona w anyżu z sosem ananasowo-morelowym

 

- Kotlet de volaille z masłem i pietruszką

 

- Roladki z soli w sosie z francuskiej musztardy z ziołową kruszonką

 

- Roladka z kurczaka nadziewana szpinakiem, suszonymi pomidorami i białym serem

 

- Potrawka z kurczaka w sosie cytrynowym i rodzynkami a la fricassee

 

 

dodatki

 

Dodatki skrobiowe

 

(2 pozycje do wybory)

 

- Ziemniaki gotowane

 

- Ziemniaki pieczone w ziołach

 

- Ryż curry z warzywami

 

- Frytki

dodatki

 

Dodatki witaminowe warzywne

 

(4 pozycje do wyboru)

 

- Brokuł, kalafior, marchew zapiekane pod beszamelem

 

- Zestaw surówek rolnika (kapusta, marchew, seler)

 

- Warzywa gotowane

 

- Bukiet sałat z vinegretem

 

- Buraki zasmażane

desery

 

Desery

 

(jeden do wyboru)

 

- Mus czekoladowy z wiśniami

 

- Puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną

 

- Panna cotta z owocowym coulisem

 

- Kawa, herbata, woda niegaz., soki

 

Możliwość zamówienia fondue czekoladowego z owocami w cenie 15zł/osoba.

OPCJA II - 160zł/osoba + 45zł /os kolacja

 

zupy

 

Zupa

 

(jedna do wyboru)

 

 

- Krem borowikowy z groszkiem ptysiowym

 

- Krem warzywny z kawałkami łososia i dorsza

 

- Consomme z kaczki z lanymi kluskami


 

dg

 

Danie główne na półmiskach

 

(3 pozycje do wyboru)

 

 

- Sznycel z indyka w sosie kaparowym

 

- Łosoś pieczony w cieście francuskim z sosem ziołowym

 

- Roladki wieprzowe nadziewane śliwką i boczkiem

 

- Zrazy wołowe tradycyjne nadziewane

 

- Eskalopki wieprzowe w sosie kurkowym

 

dodatki

 

Dodatki skrobiowe

 

(3 pozycje do wyboru)

 

- Kopytka z masłem pietruszkowym

 

- Ziemniaki pieczone w rozmarynie i tymianku

 

- Ryż z warzywami

 

- Frytki

 

- Ziemniaki puree

 

dodatki

 

Dodatki witaminowe warzywne

 

(4 pozycje do wyboru)

 

- Sałatka warzywna z vinegretem

 

- Grillowane warzywa z tzatzikami

 

- Glazurowane marchewki

 

- Brokuły z masłem migdałowym

 

- Pieczone pomidory po prowansalsku

desery

 

Desery

 

(1 pozycja do wyboru)

 

- Francuska tarta Tatin z lodami waniliowymi

 

- Deser Pavlova z kremem cytrynowym

 

- Ciasto czekoladowe z pieczoną gruszką i sosem wiśniowym


- Kawa, herbata, woda niegaz., soki

 

Możliwość zamówienia fondue czekoladowego z owocami w cenie 15zł/osoba.

Baltiś - sala dla dzieci

Zapraszamy do nowo otwartej sali zabawa dla dzieci "Baltiś", znajdującej się w dolnej sali restauracyjnej.

 

 

Galeria

 

 

Kontakt

Adres

Hotel Villa Baltica

ul. Emilii Plater 1

81-777 Sopot

Kontakt

tel: +48 58 55 52 800

fax: +48 58 55 52 801

 

e mail: hotel@villabaltica.com,

restauracja@villabaltica.com

Godziny otwarcia

Śniadania :

 

pon-pt: 7.00 - 11.00

weekendy: 8.00 - 11.00

 

Restauracja czynna:

 

codziennie od 12.00 do 22.00